Φόρτωση...
 

Κουπόνι Δώρου

 

Αγοράζοντας ένα κουπόνι δώρου μπορείτε να δώσετε την ευκαιρία στους φίλους σας να διαλέξουν αυτοί το δώρο που επιθυμούν από το κατάστημά μας!

Στην φόρμα συμπλήρωσης του κουπονιού γράψτε το όνομα του φίλου σας στο όνομα του παραλήπτη και το δικό σας στο όνομα του αποστολέα.

Επιλέξτε την αξία του δώρου γράφοντας το δικό σας ποσό ή χρησιμοποιώντας τη λίστα και τέλος το μήνυμα που θέλετε να λάβει ο παραλήπτης.

Το κουπόνι σας είναι έτοιμο !

Αν επιλέξετε αποστολή με email, το δώρο σας θα φτάσει σε ηλεκτρονική μορφή περιέχοντας όλα τα στοιχεία που συμπληρώσατε και φυσικά τον κωδικό του δώρου τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παραλήπτης για να αφαιρεθεί η αξία του από τις αγορές του.

Για να είναι ενεργός ο κωδικός που έχει αποσταλλεί με το δωροκουπόνι πρέπει να έχει πρώτα επιβεβαιωθεί η πληρωμή του από εμάς ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε. Μετά την επιβεβαίωση το δωροκουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει ο παραλήπτης του.

Αν επιλέξετε αποστολή ταχυδρομικώς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα αποστείλλουμε στον παραλήπτη σας έναν όμορφο φάκελο με τη δωροεπιταγή του που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες που συμπληρώσατε στη φόρμα.

Το κουπόνι δώρου δεν είναι απαραίτητο να αναλωθεί με μία χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιείται μέχρι να μηδενιστεί η αξία του. Σε κάθε συναλλαγή θα αφαιρείται από τη συνολική του αξία η αξία της συναλλαγής στην οποία τοποθετήσατε τον κωδικό του κουπονιού.

Μην περιμένετε ! Το κουπόνι δώρου είναι μία πολύ ωραία ιδέα για να αρέσει πάντα το δώρο που κάνετε στους φίλους σας.

Αν θέλετε να μεταβείτε στη φόρμα αγοράς δωροκουπονιού πατήστε εδώ...